Samsung Maken

samsung maken in uitvoering

Samsung maken ? Is je Samsung kapot? hapert je telefoon? Of start deze telefoon niet op? Kom daarom even langs aan de balie. Ik kijk dan even wat er aan te doen is en bovendien bepaal jij of dat nog rendabel is.

Daarentegen bij het niet maken van jouw telefoon heb ik de mogelijkheid in de eerste plaats om je kostbare foto’s en contacten te redden. Desondanks is dat per telefoon verschillend. Concluderend kunnen extra code’s en patronen roet in het eten gooien. bijvoorbeeld heb ik deze code’s soms nodig bij het uitlezen.

Onder andere heb ik gepaste tasjes en glasbescherming voor je telefoon. Daar staat tegenover als je een keertje in de buurt komt van de Kleiweg 54 in Gouda, dan zie ik je wel verschijnen. Bijvoorbeeld op zaterdag of elke andere doordeweekse dag.