Sony Xperia Z5 Compact maken

De Sony Xperia Z5 Compact is een nieuwe smartphone.  Daarentegen zijn de schermen van Xperia best prijzig. Waardoor het wel zo handig is om de reparatie door ons uit te laten voeren.

Daarnaast vervangen wij voor jou je; accu, laadcontact, camera, knopjes etcetera. Misschien is het wel zo handig om na de reparatie een praktisch tasje aan te schaffen voor de Xperia. Ook kunnen wij een Temepred Glass plakken welke de levensduur van uw telefoon verlengd.

Concluderend kunnen je helpen bij;  softwareproblemen, vastlopen,unlocken, geheugenproblemen, installatie, etcetera

 • Scherm / glas vervangen
  Accu / batterij vervangen
  Laadconnector vervangen
  Backcover vervangen
  Waterschade behandeling
  Toestel onderzoeken
  Software probleem
 • € 120
  € 60
  € 70
  € 60
  € 35
  € 15
  € 35

Xperia Z5 Compact Vakkundig maken

Z5 compact maken in Gouda
De Sony Xperia Telefoons wordt alleen met originele onderdelen gemaakt. Daarentegen is van belang dat vervolgens de oude onderdelen goed worden gedemonteerd. Daarnaast wordt het oppervlak goed schoongemaakt. Zodoende dat Het nieuwe onderdeel perfect past. Immers alle onderdelen vallen onder Micro-elektronica. Bovendien zijn deze net aan met het blote oog te zien. Zodoende zijn allerlei optische instrumenten wel vereist.

Professioneel en vakkundig wordt de Xperia gerepareerd. Verder als alles op zijn plek gemonteerd is en de lijm gedroogt krijg je jouw xperia weer terug.

Hierna kunnen we extra een tempered glass voor je opplakken. Immers dan gaat je scherm wat langer mee. Anderzijds hebben wij verschillende praktische tasjes waaruit je kan kiezen. Uiteraard met korting.