Ook HUAWEI Reparatie in Alphen ad Rijn

Aan de Kleiweg 54 te Gouda

Kom naar Scholten Telecom voor uw Huawei smartphone reparatie. In Alphen ad Rijn en omgeving. Snel gerepareerd en dat terwijl u wacht. We gebruiken uitsluitend originele onderdelen. De reparaties worden uitgevoerd door vakkundige reparateurs. Welke ook over de juiste technische kennis beschikken.

Veelvoorkomende reparaties bij Huawei Smartphones

Uw Huawei smartphone op de grond laten vallen. En nu een ster in het beeldscherm als gevolg? Dat overkomt de beste. Bij Scholten Telecom hebben we dan ook al vele toestellen en met de meest uiteenlopende schade voorbij zien komen. Uw Huawei smartphone is bij ons zeker in goede handen zodat u kunt terecht voor de reparatie of vervanging van:

  • Een origineel of A-kwaliteit scherm.
  • front- of back camera.
  • luidspreker of oorspeaker.
  • accu of oplaadconnector.
  • Knoppen (home-, on/off-, trilfunctie-, volumeknop)
Uiterste Concentratie bij het nakijken en opsporen van het probleem.

Wat kost de reparatie van uw Huawei smartphone?

Voor de meest voorkomende defecten en reparaties hebben we een tarievenlijst per type Huawei smartphone opgesteld. Heeft u een defect aan uw Huawei smartphone die niet op de lijst staat. kom dan bij ons langs en we bekijken we de mogelijkheden.

Gegarandeerd goed gerepareerd

Bent u op zoek naar een professionele reparateur voor uw Huawei in Alphen ad Rijn zodat De reparatie van uw Huawei smartphone wordt uitgevoerd door onze vakkundige reparateurs. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw smartphone weer naar behoren werkt en blijft werken. Omdat Scholten Telecom u hiervan wil verzekeren bieden we 90 dagen garantie aan op de reparatie van iedere smartphone.

De Huawei smartphone reparatie terwijl u wacht

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u specifieke vragen? Je kunt zonder afspraak in onze smartphone reparatieshop terecht aan de Kleiweg 54 in Gouda. Loop dus gewoon eens binnen en vraag naar de mogelijkheden.