Ipad mini 4 Reparatie Prijs Lijst

Scherm reparatie€ 170
Accu / batterij vervangen€ 95
Laadconnector vervangen€ 95
Power aan / uit vervangen€ 95
Speaker muziek vervangen€ 95
Microfoon vervangen€ 95
Camera voor vervangen€ 95
Camera achter vervangen€ 95
Trilknop vervangen€ 95
Volume knop vervangen€ 95
Backcover vervangen€ 160
Simkaart lezer vervangen€ 110
Slecht / geen netwerk€ 100
Slecht / geen WiFi bereik€ 100
Waterschade behandeling€ 35
Toestel onderzoeken€ 15
Software probleem€ 40
Hoofdtelefoon aansluiting€ 95
Ipad mini 4 Reparatie Prijs Lijst
Apple Ipad mini 4 (2015) A1538, A1550, Reparatie Prijs Lijst

Ipad Reparatie in Gouda, Natuurlijk Bij Scholten aan de Kleiweg. S’ochtends brengen en s’middags halen. Alleen bij reparatie op afspraak ongeveer 2 uurtjes werk. Vooral bij veel kleine glasscherven is de monteur langer bezig in verband met verspreiding glas door de ipad. Dus bekijk de prijs en kom naar de werkplaats. Zodat je vanavond weer lekker op de bank zit met jouw Ipad. De meest voorkomende reparatie een schermreparatie. De rest van de reparaties zal altijd via het glas aan de bovenkant worden gedaan. Hieronder zitten de accu, printplaat en alle onderdelen voor reparatie. Het verwijderen van dit glas tbv. andere dan een schermreparatie kan complicaties met zich meebrengen. Bijvoorbeeld scheuren in glas of vlekken op het lcd, dit is een risico voor de klant. Als er een kapot scherm vervangen moet worden is dit natuurlijk geen probleem. Maar als je Ipad 3-5 jaar oud is en de accu moet worden vervangen kan de ipad wel weer 3-5 jaar mee. Echter, dat het glas bij openen stuk gaat, gebeurd hoogstzelden (meestal zijn er dan onderliggende zaken). Tevens een tip; bij het vervangen van je scherm kan je tevens de accu, het laadcontact etc vervangen. Een dubbele reparatie valt altijd goedkoper uit dan 1 aparte.

Apple support in Gouda

Daarnaast hebben wij ook hele handige Hoesjes, waarmee je je iPad  kan beschermen tegen toekomstige schade.

WERKPLAATS, KLEIWEG 54, Gouda

reparatie formulier

Laat dit veld blanco

U kunt altijd langskomen tijdens de openingstijden.

Alle reparaties worden direct uitgevoerd in onze werkplaats. Wij voldoen aan de eisen NEN 1824 tevens zijn wij partner van telefoonmaken.
Onderdelen zijn origineel en worden vakkundig verwerkt. Is je scherm kapot kom dan naar de kleiweg ik maak hem gelijk.
Na schermreparatie is het zeker van belang dat u protectie op uw glas laat aanbrengen. Tevens kunt u een hoesje voor hetzelfde toestel uitzoeken met korting. Wij kunnen ook een glaasje plakken op uw nieuwe scherm wat de levensduur aanzienlijk verlengd.
Tevens kunnen wij helpen bij: softwareproblemen, vastlopen, unlocken, geheugenprobleem, installatie, etc.

Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
09:00-17:30
09:00-17:30
09:00-17:30
09:00-17:30
09:00-17:00
Telefoon maken gouda werkplaats. Maak een afspraak of laat je smartphone of tablet ophalen. Spoedgeval? Dan gelijk welkom.
werkplaats gouda

Relevante reparatie linksIpad Reparatie in Gouda, Natuurlijk Bij Scholten aan de Kleiweg. S’ochtends brengen en s’middags halen. Alleen bij reparatie op afspraak ongeveer 2 uurtjes werk. Vooral bij veel kleine glasscherven is de monteur langer bezig in verband met verspreiding glas door de ipad. Dus bekijk de prijs en kom naar de werkplaats. Zodat je vanavond weer lekker op de bank zit met jouw Ipad. De meest voorkomende reparatie een schermreparatie. De rest van de reparaties zal altijd via het glas aan de bovenkant worden gedaan. Hieronder zitten de accu, printplaat en alle onderdelen voor reparatie. Het verwijderen van dit glas tbv. andere dan een schermreparatie kan complicaties met zich meebrengen. Bijvoorbeeld scheuren in glas of vlekken op het lcd, dit is een risico voor de klant. Als er een kapot scherm vervangen moet worden is dit natuurlijk geen probleem. Maar als je Ipad 3-5 jaar oud is en de accu moet worden vervangen kan de ipad wel weer 3-5 jaar mee. Echter, dat het glas bij openen stuk gaat, gebeurd hoogstzelden (meestal zijn er dan onderliggende zaken). Tevens een tip; bij het vervangen van je scherm kan je tevens de accu, het laadcontact etc vervangen. Een dubbele reparatie valt altijd goedkoper uit dan 1 aparte.

Apple support in Gouda

Daarnaast hebben wij ook hele handige Hoesjes, waarmee je je iPad  kan beschermen tegen toekomstige schade.