Iphone 12 mini reparatie Prijslijst

Scherm  origineel incl. nieuwe Programmatie€ 375
Scherm kopie incell 2.0 (helder tft scherm)nvt
Laadconnector vervangen€ 69
Earspeaker vervangen€ 80
Accu vervangen€ 99
Microfoon vervangen€ 80
Camera voor vervangen€ 99
Camera achter vervangen€ 175
Volume knop vervangen€ 80
Waterschade behandeling€ 55
Toestel onderzoeken€ 25
Software probleem€ 45

Iphone 12 scherm reparatie gouda. laadcontact, accu, waterschade

IPHONE REPARATIE.

De originele schermen zijn altijd de beste, maar ook erg duur. Hiervoor hebben wij sinds kort Incell Schermen, met soms nog helderder beeld. Het voordeel is dat wij incell schermen hebben welke ook geprogrammeerd kunnen worden. Waarom is dit nodig? Het is van belang wanneer je telefoonscherm wordt vervangen dat je telefoon denkt dat hetzelfde scherm erop zit. Dit ivm garantie en onder andere apps die anders niet meer werken. Ook geeft de telefoon door dat er een ander scherm opzit als je dit niet doet. Dit programmeren kunnen niet veel reparateurs dus kom gewoon naar ons in gouda en laat het op de goede manier doen. Is te telefoon gemaakt dan is het ook tijd om aan extra bescherming te denken.
Nu kan er een beschermende laag worden opgebracht van Protection Pro namelijk Clearplex. Clearplex werkt heel goed als je alleen een achterkant-hoesje op je telefoon hebt. Dit moet dan wel een achterkant zijn met een randje. Wat voor randje? Kom even lang dan demonstreren wij het graag.

Ook hebben wij verschillende andere praktische tasjes waaruit je kan kiezen uiteraard met korting. Nu ook tasjes met een koordje. voor om je nek bijvoorbeeld.

Apple support in Gouda

Afhaal formulier Reparatie/Nakijken

Laat dit veld blanco

Telefoon maken gouda werkplaats. Maak een afspraak of laat je smartphone of tablet ophalen. Spoedgeval? Dan gelijk welkom.
werkplaats gouda