Sony Reparatie

Sony Reparatie ? Is je Sony telefoon kapot? hapert je telefoon? Of start deze telefoon niet op? Kom daarom even langs aan de balie. Ik kijk dan even wat er aan te doen is en of dat nog rendabel is dat bepaal jij. Daarentegen bij het niet maken van jouw telefoon heb ik de mogelijkheid om je kostbare foto’s en contacten te redden.

Desondanks is dat per telefoon verschillend. Concluderend kunnen extra code’s en patronen roet in het eten gooien. bijvoorbeeld heb ik deze code’s soms nodig bij het uitlezen.

Onder andere heb ik gepaste tasjes en glasbescherming voor je telefoon. Daarnaast is het fijn winkelen in het centrum van Gouda, vooral op zaterdag. Doordeweeks zijn wij uiteraard ook open voor een snel bezoekje. Daarnaast kan je ook kort parkeren op de nieuwe haven. U loopt dan via de kleiwegstraat onze winkel tegemoet.
Sony reparatie in Gouda
Lang parkeren, bijvoorbeeld voor een zwaardere reparatie kan je beter je auto in de parkeergarage zetten. Concluderend is het beter om te voet of met de fiets te gaan. Je brommer of motor kan je makkelijk aan het begin van de Kleiweg kwijt.