Scherm glas vervangen € 110
LCD vervangen € 95
Accu / batterij vervangen € 30
Laadconnector vervangen € 95
Backcover vervangen € 40
Waterschade behandeling € 35
Toestel onderzoeken € 15
Software probleem € 25

Samsung Galaxy Xcover 3 maken

xcover 3
Samsung telefoons worden alleen met originele onderdelen gemaakt. Ook dan is het van belang dat de oude onderdelen goed worden gedemonteerd. Alles wordt schoongemaakt en daarna de nieuwe onderdelen er strak in worden gemonteerd. Meeste onderdelen vallen onder Micro-elektronica. Nog net met het blote oog te zien, allerlei optische instrumenten zijn wel vereist.

Professioneel wordt de samsung galaxy gerepareerd. Pas als alles weer recht en goed gemonteerd is in je telefoon en eventuele lijm is opgedroogd krijg je jouw telefoon weer terug.

Hierna kunnen we het hebben over het extra opplakken van een tempered glas waardoor je scherm langer mee kan gaan.

Ook hebben wij verschillende praktische tasjes waaruit je kan kiezen uiteraard met korting.

Samsung Galaxy Xcover 3

Jouw GalaxyXcover 3 is nog steeds een moderne telefoon welke lang mee gaat. Deze telefoon gebruikt het scherm als afsluiting. dat betekend behalve de accu moet voor elk te repareren onderdeel het scherm worden verwijderd. Als je scherm al stuk is geen probleem. Maar als je koptelefoon-plug het niet meer doet moet het glas eraf. De accu kunnen we gratis voor je nameten dan weet je nog hoelang deze meegaat. Het scherm vervangen duurt ongeveer twee uur. ook het laadcontact vervangen duurt twee uur.

Anderzijds kunnen wij ook helpen bij software-problemen, unlocken, vastlopen, instellingen, etc.