Werkplaats Emmen

Reparatie Werkplaats Torenvalk 38 Emmen

Reparatie’s worden direct uitgevoerd in onze werkplaats. Wij voldoen aan de eisen NEN 1824.

Onderdelen zijn origineel en worden vakkundig verwerkt.

Na schermreparatie is het zeker van belang dat u protectie op uw glas laat aanbrengen. Tevens kunt u een hoesje voor hetzelfde toestel uitzoeken met korting. Wij kunnen ook een glaasje plakken op uw nieuwe scherm wat de levensduur aanzienlijk verlengd.

Tevens kunnen wij helpen bij: softwareproblemen, vastlopen, unlocken, geheugenprobleem, installatie, etc.

Relevante reparatie links

DE WERKPLAATS

Soldeerwerk Scholten Telecom, Torenvalk 38 Emmen


In onze werkplaats wordt gewerkt met verschillende speciale handschoenen voor elke klus. De verschillende gereedschappen zijn gemagnetiseerde en gedemagnetiseerde tangetjes en schroevendraaiers,. Hete lucht solderen, micro-solderen is tegenwoordig nodig om laadcontacten te repareren. Bovendien ook zeer geschikt voor Logic-board reparaties welke wij ook uitvoeren.

Laadcontact Solderen
micro soldeer

Dus voor alle reparaties kunt u bij ons terecht. Er staan wel standaard prijsindicaties per smartphone. Daarom kan het zijn dat uw probleem of oplossing er niet bij staat maar deze is wel aanwezig. Dus als u iets ingewikkelders heeft dan een standaard schermoperatie dan belt u gewoon even of stuur een whatsapp.

Laat dit veld blanco

telefoon smartphone scherm glas reparatie emmen Torenvalk 38. bel 06-49891732 bij scholten telecom. tevens, accutest, accu vervangen, laadcontact nakijken, laadcontact solderen. clearplex, hoesjes tasjes geheugen. klaar terwijl u wachtSMARTPHONE GLAZEN ACHTERKANT BESTICKEREN

KOOLSTOFVEZEL

Carbon op uw achterkant bij onze werkplaats in Emmen

De ProtectionPro Infinity Carbon Fibre-collectie neemt het commando met zijn gedurfde, moderne gevoeligheden. Lineaire patronen en reflecterende eigenschappen geven het een futuristische aantrekkingskracht … en het kleurenaanbod is zeker WOW! Klanten kunnen pronken met hun persoonlijke stijl terwijl ze de duurzaamheid van hun apparaat verbeteren. Het Carbon Fiber-ontwerp is verkrijgbaar in de volgende kleuren, met nieuwe toevoegingen binnenkort.

Tijdsduur; 30 minuten

Neem even Contact op over het hoe en wanneer!!

CLEARPLEX WORDT AANGEBRACHT IN ONZE WERKPLAATS

werkplaats scholten telecom Emmen


De bescherming die wij voor elke smartphone uitprinten. Daarna met speciale gel brengen wij deze aan op uw smartphone. U kunt na een half uurtje uw smartphone direct meekrijgen en u kunt er al alles mee doen. Na 24 uur bied clearplex dan de juiste protectie.

Dus wees welkom in onze werkplaats we zitten voor u klaar.

Gerelateerde links

Hoofdpagina
Contact
Clearplex

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageChange Image